ΦΑΕ

Γαστρονομία + κατάλογοςσυνταγών.

Νίκος Γεωργιάδης   ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

          Ο Νίκος Γεωργιάδης γεννήθηκε στην Νεράιδα και είναι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων. Εκτός των σπουδών του στην μαγειρική έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα εξειδικευμένα σεμινάρια σε όλο τον κόσμο με θέμα το σκάλισμα φρούτων και λαχανικών.

          Τον Ιούλιο του 2016 εκδόθηκε το βιβλίο του με τίτλο »Δημιουργίες με φρούτα και λαχανικά(Εδώ)». Μέσα στις 124 σελίδες του, με τρόπο απλό, κατανοητό και προσιτό σε όλους, μας φέρνει πολύ κοντά στην τέχνη του σκαλίσματος εύκολα και γρήγορα, με εκατοντάδες φωτογραφίες, όπου βήμα βήμα βλέπουμε την μετατροπή ενός φρούτου ή λαχανικού σε πραγματικό έργο τέχνης.

          Διακρίθηκε στο καλλιτεχνικό σκάλισμα, τον Φεβρουάριο του 2013  στον 11ο Διεθνή Διαγωνισμό Γαστρονομίας της Κωνσταντινούπολη, όπου απέσπασε το Ασημένιο Μετάλλιο.